(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen (1502)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Oletko sydämeltäsi monipuolinen ravitsemisalan työntekijä, joka aidosti nauttii ikääntyneiden asiakaskohtaamisista?

Haemme tammikuussa avautuneeseen uuteen asiakkuuteemme Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen ammattitaitoista ja ystävällistä

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Palvelukeskuksessa palveluihimme  kuuluu asukasruokailu, päivätoiminnan ruokailu, henkilöstöruokailu ja kahvilapalvelut. Tulisit osaksi kahdeksan hengen Sodexo-tiimiä.

Voit tutustua Töölön palvelukeskuksen Facebook sivuihin tästä linkistä:

https://www.facebook.com/T%C3%B6%C3%B6l%C3%B6n-monipuolinen-palvelukeskus-644701432397875/


Palvelutalon asiakkaina on pääasiallisesti ikääntyneitä ihmisiä, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Monipuolisiin tehtäviin sisältyy mm. kokkien avustamista, jälkiruokien, salaatien ja energialisukkeiden valmistamista, leipomista, ruokien pakkamista ja kuumentamista, ruokien esille laittoa tarjottimille, kahvila työskentelyä,  asiakaspalvelua ja kassatoimintoja, astiahuoltoa sekä keittiötilojen siivousta. Työvuoroissa työskennellään myös yksin.

Odotamme

Sinulla on catering-alan peruskoulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavanlaisissa ruokapalveluissa työskentelystä viimeisen viiden vuoden sisällä.  Erityisruokavalio-osaamisen katsomme eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen luku- ja kirjoitustaito. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan ikääntyneiden asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaikasi vaihtelee pääasiallisesti kello 7.00 - 16.00 välillä, koska  palvelukeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme palveluitamme aamusta iltaan asiakkaillemme, olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin.  Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Elina Alila gsm 050 468 5342, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.