(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Tietotalon ravintolaan Jyväskylään (294)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Tietotalon ravintolaan Jyväskylään

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Alvar Aallon suunnittelema Tietotalo sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kilpisenkadulla. Tietotalossa on lounasravintola, joka on katettuna näyttävä juhlatila. Tietotalossa on viisi erikokoista neuvottelutilaa, jotka ovat myös Alvar Aallon suunnittelemia. 

Katso esittelyvideo täältä: https://vimeo.com/237971083/e29ba7abef

Ravintola tarjoaa laadukkaan buffet-lounaan arkipäivisin klo 10.30 -13.00. Lounaalla käy useita satoja asiakkaita. Lounasajan ulkopuolella ravintolaa varataan suurempiin kokouksiin, edustus- tai juhlatilaisuuksiin. Tilauksesta teemme myös ravintolan oman leipurin maittavat kakut ja leivonnaiset juhliin ja lisäksi toimitamme tilaustarjoiluja ympäri Jyväskylää.

Tehtäviisi kuuluu mm. vitriinituotteiden tekoa, salaattien valmistusta, linjaston täydennystä, astiahuoltoa, salin ja keittiön puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä ja tilaustarjoiluissa avustamista. Tarvittaessa osallistut myös kassa- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva catering-alan peruskoulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hygieniapassi
- ajokortti 

Olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva tiimityöskentelijä, joka on valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Muuta

Työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 75h/3 viikossa.. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 - 16.00 välille, mutta työajat voivat vaihdella tilauksien mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 välillä aluevastaava Suvi Mieskonen 050-325 2018 tai suvi.mieskonen@sodexo.com