(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Riihimäelle (188)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Hämeen Ammattikorkeakoulun Riihimäen kampukselle  asiakaspalveluhenkistä

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Sodexo vastaa Hämeen Ammattikorkeakoulun ravintoloista Hämeenlinnan, Valkeakosken ja Riihimäen alueilla. Kokonaisuuteen kuuluu 3 suurempaa ravintolaa ja yksi jakelukeittiö. Palveluita käyttää päivittäin keskimäärin 1400 asiakasta, joita palvelee yli 20 henkilön Sodexo-tiimi.

Riihimäen ravintolassa käy päivittäin 250-300 lounasasiakasta. Vastaamme lisäksi toimipaikan tilaustarjoiluista sekä kahvilatoiminnasta erillisessä kahvilassa. 

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluvat mm.
- lisäkesalaattien ja vitriinituotteiden valmistus
- leipominen
- kokin sijaistaminen tarvittaessa
- linjaston ylläpito
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- astiahuolto

Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin kuten salin ja keittiön puhtaanapitoon sekä omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
- itsenäinen ote työhön
- hygieniapassi

Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä. Olet iloinen ja reipas tiimityöskentelijä, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Tartut kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 90 h/3 viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 16.30 välille. Työn aloitus sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Anu Oksanen p. 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.