(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä positiivisella asenteella
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme aurinkoisia ravitsemistyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksissämme eri pituisissa määräaikaisissa työsuhteissa tai keikkaluonteisesti. Sinä päätät ja valitset juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työn.

Ravitsemistyöntekijänä voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä useissa eri ravintoloissa, liikennemyymälöissä ja kahviloissa. Etsimme hyvällä asenteella varustettuja ravintola-alan moniosaajia, joilta hoituvat niin keittiön avustavat tehtävät salaattien valmistuksesta vitriinituotteiden tekemiseen kuin myös kassatyöskentely ja asiakaspalvelu. Voit olla alan ammattilainen tai vasta työurasi alussa, asenteesi ratkaisee. Haemme työtätekevää, positiivista, hyvää tyyppiä.

Tutkintoa et hommaan välttämättä tarvitse, hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat ainoita vaatimuksia. Ajokortti ja valmius liikkua töihin myös Jyväskylän keskustan ulkopuolelle lasketaan eduksi. Töitä on tarjolla asiakasyrityksissämme keikkaluontoisesti sekä pidempiä määräaikaisia sopimuksia.

Kiinnostuitko? Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Rekrytointia hoitaa Anu Korhonen p. 0505770311.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.