Ravitsemistyöntekijä Peijaksen sairaala
HUS Helsingin yliopistollinen sairaalaTarvitsemme juuri sinua huumorintajuiseen ja iloiseen joukkueeseen uuteen keittiöömme!
Ravitsemistyöntekijänä Peijaksen sairaalan keittiössä odotamme sinulta reipasta ja positiivista tiimipelaajan asennetta. Työaika ajoittuu klo 6.30–19.00 välille, myös viikonloppuisin. Työhön kuuluu raaka-aineiden esivalmistelua, salaattien ja jälkiruokien valmistusta, asiakaspalvelua, astiahuoltoa ja puhtaanapidon tehtäviä.
Meille on tärkeää, että tunnet erilaisia ruokavalioita ja ruoan laatu sekä turvallisuus ovat sinulle tärkeitä asioita. Työ edellyttää hygieniapassia sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, jota sinä osaltasi olet joukkueessamme luomassa. Sinulla on jatkossa mahdollisuus laajentaa tehtävänkuvaa halutessasi monipalveluosaajaksi aula- ja asiointipalveluihin ja laitoshuoltoon.
Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Lisätietoja toiminnastamme löydät täältä: https://www.hus.fi/ammattilaiselle/potilas-ja-henkilostoruokailu
Työ alkaa 20.2.2023 tai sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuksesi heräsi, niin täytäthän hakemuksen.
HUSissa olet elämäntyössä! Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Hakuaika päättyy 14.2.2023.
Tehtävän kelpoisuusehdot
Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.
Yhteystiedot
Ravitsemispäällikkö Merianne Autio, merianne.autio@hus.fi, p. 050 427 9352
Palveluesihenkilö Katja Sainio, katja.sainio@hus.fi, p. 050 427 9353