(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä palvelutaloon Länsi-Helsinkiin (174)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Kannelmäessä sijaitsevaan palvelutaloon

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Palvelutalon asiakkaina on vanhuksia, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Kaikilla aterioilla ruokailee noin 120 henkeä. Ravintolan toiminnasta vastaa 5 hengen Sodexo-tiimi. 

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluu pääasiallisesti
- astiahuolto
- lisäkesalaattien valmistus

 Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin kuten kuormien purkuun jne.

Odotamme

Sinulla on cateringalan peruskoulutus ja mielellään aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.  Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Ennenkaikkea viihdyt ympäristössä missä on vanhuksia ja ymmärrät heidän erityistarpeita.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivassa ja mukavassa tiimissä. Organisaatiomme tarjoaa vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on osa-aikainen ja vakinainen.  Toimipaikka on avoinna viikon jokaisena päivänä. Ravitsemistyöntekijän työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 9.00-15.00 välille, mutta tarvittaessa työskentelet myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Kati Flink 050-3008242 tai sähköposti kati.flink@sodexo.com, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.