(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä palvelutaloon Länsi-Helsinkiin (1405)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Kannelmäessä sijaitsevaan palvelutaloon

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Palvelutalon asiakkaina on vanhuksia, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Kaikilla aterioilla ruokailee noin 120 henkeä. Ravintolan toiminnasta vastaa 4 hengen Sodexo-tiimi. 

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluu mm.
- lisäkesalaattien valmistus
- linjaston ylläpito
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- astiahuolto

 Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin

Odotamme

Sinulla on cateringalan peruskoulutus ja mielellään aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisruokavalio-osaamisesta on toimipaikassa hyötyä. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito.

Ennenkaikkea viihdyt ympäristössä missä on vanhuksia ja ymmärrät heidän erityistarpeita.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivassa ja mukavassa tiimissä. Organisaatiomme tarjoaa vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakinainen.  Toimipaikka on avoinna viikon jokaisena päivänä. Ravitsemistyöntekijän työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.00 välille, mutta tarvittaessa työskentelet myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Elina Alila p. 050 468 5342, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.