(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Kouvolaan (365)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Kouvolaan ruuanlaittotaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Toimipaikassa käy päivittäin 100-130 lounasruokailijaa. Päivän ruokatarjooma koostuu aamiaisesta, lounaasta ja päivällisestä (keitto).  Lisäksi on jonkin verran kokous- ja edustustarjoilua. 

Pääasiallinen tehtäväsi on osallistua monipuolisiin ravintolan käytännön töihin kuten lämpimien aterioiden, lisukkeiden ja salaattien valmistamiseen sekä astiahuoltoon.  Lisäksi osallistut asiakaspalveluun kassatoimintoineen. 

Odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet valmistanut aikaisemminkin lämmintä ruokaa ja työskennellyt asiakaspalvelussa. Tulet hyvin toimeen suomen kielellä ja omaat perus tietotekniset taidot.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on osa-aikainen, noin 20 h/ viikossa ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-15.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan,

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Jarmo Heikura p. 050 41 35 963, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.