(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Kempeleeseen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme nyt Sodexon palvelukseen Kempeleessä sijaitsevaan pieneen ja mukavaan tiimiimme

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Ravintola sijaitsee Business Park Vihikari 10:ssä. Asiakkainamme on useita eri alan toimijoita. Ravintola on henkilöstöravintola missä tarjoamme lounasta sekä kokous- ja edustustarjoiluja.

Tehtäviäsi ovat mm:
- lisäke salaattien valmistus
- ravintolan astiahuollosta vastaaminen
- avustavat keittiöntehtävät
- avustavat ravintolan asiakspalvelutehtävät kuten linjastolounaan ylläpitoa yms.

Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, iloista asiakaspalveluasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme hakijoilta suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Olet tärkeä osa huipputiimiämme, jossa autamme toinen toisiamme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan työtehtävän. Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on osa-aikainen 90h/ 3-viikossa ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.00 välille. Palkka ja työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 10.00-14.00 Sanna Kaunisharju 050 345 09 05 tai sähköpostitse sanna.kaunisharju@sodexo.com

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.