(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Ikaalisiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Ikaalisissa sijaitsevaan opiskelijaravintolaamme osa-aikaista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme ravintolassa päivittäin erilaisia lounasvaihtoehtoja ja kahvilapalveluita sekä take away -tuotteita. Lounasruokailijoita käy päivittäin noin 300. Ravintolan toiminnasta vastaa 3 hengen Sodexo-tiimi.

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluu mm.
- salaattien valmistaminen
- kokin apuna toimiminen
- leipominen ja vitriinituotteiden valmistaminen
- linjaston ylläpito
- asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
- astiahuolto
- keittiön puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyvät tehtävät

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutus ja mielellään aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäistä työskentelyotetta
- hygieniapassia

Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä. Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 20h/3 viikossa. Lisätyömahdollisuus Tampereen alueen toimipaikoissamme. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-15.30 välille. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Anu Oksanen p. 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.