Kiinnostaisiko sinua työ sairaalan keittiössä? Vaihtelevasti esivalmistusta, astiahuoltoa, puhtaanapitoa ja työtä ruokasalissa? Olisitko se puuttuva palanen täydentämään kehittyvää monipalveluorganisaatiotamme?
Haemme ammattitaitoista, reipasta ja oma-aloitteista ravitsemistyöntekijää perhevapaan sijaiseksi monipuolisiin tehtäviin HUS Asvian, Jorvin sairaalan ammattikeittiöön.
HUS Asvian Potilas- ja henkilöstöruokapalvelut tuottaa HUSin potilaiden ja henkilökunnan ateriapalvelut sekä myy palvelujaan jäsenkunnille, näiden henkilökunnalle sekä vierailijoille. Henkilöstöömme kuuluu 325 ammattilaista, jotka työskentelevät 15 toimipisteessä Uudellamaalla.
Oletko energinen, työstäsi innostunut, oma-aloitteinen, luova, motivoitunut ravitsemisalan moniosaajaa?
Työtehtäväsi on osallistua ravitsemisyöntekijän monipuolisiin tehtäviin, jotka vaihtelevat vuorojen ja päivien mukaan. Tehtäviin kuuluu esivalmistusta, ruoanjakoa, astiahuoltoa, puhtaanapitoa ja asiakaspalvelua ruokasalissa. Työ sisältää myös viikonloppu- ja pyhätyötä.
Työssä menestyminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi ripeyttä, reippautta, yhteistyökykyä, positiivista asennetta ja hyvää fyysistä työkykyä. Odotamme sinulta myös ystävällistä asiakaspalvelua ja vankkaa työskentely otetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta työhön.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan tuen. Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet ja ison talon edut.
Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävän kelpoisuusehdot
Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.
Yhteystiedot
Lisätietoja antaa ravitsemispäällikkö Hilkka Torvi, p. 050 428 4325