(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Etsimme Helsingin keskustassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme asiakaspalveluhenkistä 

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Sodexon viiden hengen tiimi vastaa korkeatasoisesta ravintolatoiminnasta kansainvälisen yrityksen toimitiloissa. Lounasruuan lisäksi vastaamme myös asiakkaidemme kokouskahvituksista ja tilaus-/edustustarjoiluista. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- lisäkesalaattien valmistus
- ruoanvalmistuksessa apuna toimiminen
- ruoan esille laitto ja linjaston ylläpito
- asiakaspalvelutehtävät
- astiahuolto

Osallistut lisäksi kaikkiin muihin ravintolan työtehtäviin.

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta vastaanvanlaisista tehtävistä
- asiakaspalvelutaitoja 
- oma-aloitteista otetta työhön
- asiakaspalveluun soveltuvaa englannin kielen taitoa

Olet iloinen ja reipas tiimityöskentelijä. Tartut kaikkiin töihin reippaasti ja pystyt itsenäiseen työskenteleyyn. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-17.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Robert Forstén 010 618 0449, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.