(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen Alppikorttelin ravintolapalveluihin reippaita

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ

Hoidamme kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluu mm.
- lisäkesalaattien valmistus ja kokkien apuna toimiminen
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- lähtevän ruuan pakkaus
- astiahuolto

Lisäksi osallistut aktiivisesti muihin keittiön työtehtäviin kuten omavalvontaan ja keittiön puhtaanapitoon. Kaikki työntekijämme osallistuvat asiakaspalveluun.

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. catering-alan perustutkinto
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- ripeää ja itsenäistä työskentelyotetta
- hyvää suomen kielen taitoa 

Osaat toimia monipuolisesti sekä asiakaspalvelutehtävissä että keittön avustavissa tehtävissä. Toimit työssäsi hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatat ravintola-alan sopimuksia ja säädöksiä huolehtien samalla asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Huomioit työskentelyssäsi myös toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet. 

Olet iloinen, avoin ja joustava tiimityöntekijä ja ymmärrät, että asiakaspalvelu on tärkeä osa työtäsi!

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 60-90 tuntia/3 viikossa. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.