(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsinkiin Viikkiin (1356)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme Helsinkiin Viikin kampuksen opiskelija- ja henkilöstöravintolaan leipomistaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Ravintolassamme Ladonlukossa nautitaan monipuolisesta, maukkaasta ruoasta ja viihdytään modernissa ja uusitussa ympäristössä. Lounasvaihtoehdoistamme löytyy skandinaavista ja globaalia ruokaa, kasvisruokaa ja kevytlounasta. Runsaan lounasvalikoimamme lisäksi tarjoamme aamupuuroa ja kahvila- ja välipalatuotteita sekä lisäksi on runsaasti kokous- ja edustustarjoilua. Ravintolassa ruokailee noin 600 lounasasiakasta päivittäin. Sodexo-tiimissä työskentelee seitsemän ihmistä.

Tehtäviisi kuuluu mm. leipominen, tilaustuotteiden valmistaminen, salaattien valmistaminen lounaalle, kassa- ja asiakaspalvelutehtävät sekä astiahuolto. Osallistut myös sekä salin että keittiön puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin sekä omavalvontaan.

Odotamme

Sinulla on:
- cateringalan tai esim. leipurin/kondiittorin koulutus
- aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäinen työskentelyote
- hygieniapassi

Arvostamme siistiä ja kaunista kädenjälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esille laitossa. Olet reipas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka on tottunut kiireiseen työtahtiin.  

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-16.00 välille. Työn aloitus tammikuussa 2019

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Mari Lehtiranta p. 050 562 8511, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.