(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsinkiin oppilasravintolaan (279)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsingin Normaalilyseon oppilasravintolaan asiakaspalvelutaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Helsingin normaalilyseossa toimii yläaste, lukio ja ranskalainen esikoulu. Koulu sijaitsee Helsingin keskeisellä paikalla Ullanlinnassa.

Lämmin ruoka tulee kouluun valmiina, valmistamme itse salaatit ja energialisukkeet. Lounalla käy ruokailijoita noin 750/päivä. Lounastarjooman lisäksi toimipaikassa on kioskimyyntiä ja tilaustarjoilua. 

Tehtäviisi kuuluu salaattien ja energialisukkeiden valmistamista sekä linjastolounaan ylläpitoa. Osallistut kaikkiin yleisiin töihin kuten keittiön ja salin puhtaanapitoon, tiskiin ja asiakaspalvelutehtäviin.

Odotamme

Sinulla on vähintään cateringalan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksesi katsomme ranskan kielen taidon.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työaika arkisin kello 7.00 - 16.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Seija Mala seija.mala@sodexo.com