(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsinkiin oppilasravintolaan (184)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsingin Normaalilyseon oppilasravintolaan asiakaspalvelutaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Helsingin normaalilyseossa toimii ylä-aste ja lukio sekä ranskalainen esikoulu. Koulu sijaitsee Helsingin keskeisellä paikalla Ullanlinnassa.

Lämminruoka tulee kouluun valmiina, valmistamme itse salaatit ja energialisukkeet. Lounastarjooman lisäksi meillä on kioskimyyntiä ja tilaustarjoilua.  Lounalla käy ruokailijoita noin 750/ pv.

Tehtäviisi kuuluu salaattien ja energialisukkeiden valmistamista sekä linjastolounaan ylläpitoa. Osallistut kaikkiin  yleisiin töihin kuten siivoukseen ja tiskiin sekä asiakaspalvelutehtäviin.

Odotamme

Sinulla on vähintään cateringalan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksesi katsomme ranskan kielen taidon.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Lisätietoja

Työ on vakituinen ja osa-aikainen 90h/3 viikossa, työaika ma - pe kello 7.00 - 16.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Seija Mala seija.mala@sodexo.com

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).