(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Helsingin Kaupunginteatterille (57)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tässä on sinulle loistava tilaisuus tulla kanssamme työskentelemään uudistettuihin ja  remontoituihin tiloihin Helsingin kaupunginteatteriin ravintolapalveluihin.

Haemme Sodexon  palvelukseen

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen. Teatteri sijaitsee Eläintarhanlahden upeissa maisemissa keskeisellä paikalla Helsinkiä. Tutustu Helsingin kaupunginteatteriin osoitteessa https://hkt.fi/
Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ruokaelämyksiä kuten henkilöstölounasta, teatteriesitysten väliaikatarjoilut,  kokous- ja juhlapalvelut

Helsingin kaupunginteatterin ravintolapalveluiden esittelyvideo: https://vimeo.com/233369415/48da374df4

Ravitsemistyöntekijänä osallistut ravintolan monipuolisiin tehtäviin kuten asiakaspalveluun kassatoimintoineen, astiahuoltoon, salaattien ja energialisukkeiden valmistamiseen sekä linjastolounaan ylläpitoon. Halutessasi tehdä lisätunteja voit osallistua myös iltaisin ja lauantaisin teatterin väliaikamyyntiin.

Odotamme

Sinulla on:
- ravintola-alan peruskoulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti
- hygieniapassi

Olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessakin työympäristössä ja tiimityö on sinulle tuttua. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, joustavuutta, ripeyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Pärjäät työssäsi sekä suomen että englannin kielillä

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi oma-aloitteista otetta työhön, positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kulttuurin täyttämässä ympäristössä ja mukavan typorukan. Tukenasi on työssäsi organisaatiomme vahvan osaaminen ja ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen alkaen elokuussa, jatkuen toukokuun 2020 lopuun  ja osa-aikainen noin 90 h/ 3-viikossa, mutta mahdollisuus tehdä lisätunteja teatterin väliaikamyynnissä. Työajat vaihtelevat pääsääntöisesti ma - la kello 7.00 - 21.00 välillä.  Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa  elokuun alusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikköTarja Vähä-Savo gsm 050 3316945,  jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.