(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Hämeenlinnaan (247)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Hämeen Ammattikorkeakoulun Hämeenlinnan kampukselle

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Sodexo vastaa Hämeen Ammattikorkeakoulun ravintoloista Hämeenlinnan, Valkeakosken ja Riihimäen alueilla. Kokonaisuuteen kuuluu 3 suurempaa ravintolaa ja yksi jakelukeittiö Hämeenlinnan Sairiossa. Palveluita käyttää päivittäin keskimäärin 1400 asiakasta, joita palvelee yli 20 henkilön Sodexo-tiimi.

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluvat mm.
- lisäkesalaattien valmistus
- ruoanvalmistuksessa apuna toimiminen
- ruuan esille laitto ja linjaston ylläpito
- asiakaspalvelutehtävät
- astiahuolto

Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin kuten salin ja keittiön puhtaanapitoon sekä omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus, esim. kokki, ja työkokemusta vastaavista tehtävistä
- itsenäinen ote työhön
- hygieniapassi

Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä. Olet iloinen ja reipas tiimityöskentelijä, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Tartut kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen n. 30 h viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 6.30-15.00 välille. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Anu Oksanen gsm 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.