(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Espooseen (71)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Avaamme heinä-elokuussa ravintolan kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Espoon Keilalahteen.  Tule mukaan uuteen Sodexo -tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme!

Haemme nyt ravintolaamme ammattitaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Ravintolan lounasvalikoimasta löytyy useita lounasvaihtoehtoja perinteisestä kotiruuasta aina moderniin kansainväliseen ruokatarjoomaan. Palvelupisteissä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia kuten pastaa, pihvejä, hampurilaisia, pizzaa tai raikkaita salaatteja. Tarjolla on aina myös kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi tarjoamme ravintolassa asiakkaillemme erilaisia teemoja ja sesonkituotteita. Ravintolassa käy päivittäin noin 700 lounasasiakasta.

Ravintolan yhteydessä olevassa kahvilassa on tarjolla teen ja erikoiskahvien lisäksi monipuolinen valikoima mm. leivonnaisia, täytettyjä leipiä sekä smoothieita.  Vastaamme myös korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Ravintolapalveluiden lisäksi Sodexo vastaa toimipaikassa aula-, tilahuolto- ja kiinteistöpalveluista kokonaisvaltaisesti.

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluu mm.

  • salaattien valmistus
  • astiahuolto
  • asiakaspalvelu

Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:

  • tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus
  • työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • hygieniapassi

Olet ripeä ja valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin oma-aloitteisesti. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi aurinkoista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle:
- erinomaisen tilaisuuden työskennellä ravintola-alan näköalapaikalla
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- työn ja vapaa-ajan tasapainon
- luotettavan ja joustavan työnantajan edut

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 7.00 - 18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, olethan nopea ja jätät meille sähköisen hakemuksesi mahdollisimman pian.