(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemispäällikkö
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Työavain: 199641
Hakuaika alkaa: 9.10.2018
Hakuaika päättyy: 23.10.2018 14.00
Palkka: KVTES
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 29.10.2018 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haemme ravitsemispäällikköä Keudan Opiskelijaravintola Sykkeeseen, Kirkkotie 31 Tuusula.

Opiskelijaravintola Sykkeessä tarjoillaan monipuolisesti erilaisia opiskelijaravintolapalveluja. Opiskelijoita ja henkilökuntaa käy ruokailemassa 200-450 henkilöä päivittäin. Palvelemme myös erilaisia vierailijaryhmiä ja meillä toimii vilkas kahvila myös ilta-aikaan. Toiminta on vilkasta ja monipuolista. Samanlaisia työpäiviä ei ole, toimimme myös oppimisympäristönä alan opiskelijoille.

Ravitsemispäällikkö vastaa opiskelijaravintolan toiminnasta ja on lähiesimies 3-5 hengen tiimille.

Hakijalta odotamme soveltuvaa koulutusta ja käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä valmiutta oppilaiden ohjaamiseen ja kehittämiseen. Nykyisten järjestelmien Jamixin sekä CPU-kassajärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, ja palveluhenkisyyttä sekä kehittämistaitoa.

Työtehtäviin kuuluu vastata opiskelijaravintolan ja ammattikeittiön toiminnasta ja osallistua ruokapalvelujen kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kannustavassa työympäristössä. Työaika 38.75 viikossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työssä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ruokapalvelupäällikkö Iiris Kauneela iiris.kauneela@keuda.fi tai puh. 050 5747 383.

http://www.keuda.fi