(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemiskaupan kentän ohjaus -tiimin ketjupäällikkö
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Tunnetko sisäistä kutinaa ja tunteen paloa silloin, kun kuulet sanat ”asiakaskokemus” ja ”tuloksellisuus” tai ”valmentaminen”? Tilaisuutesi on tullut, näköalapaikat Suomen ravintolatoimialalla ovat nyt auki. Onko sinulla vahva halu tulla mukaan kehittämään Suomen johtavia valtakunnallisia ravintolaketjuja? Olet brändi orientoinut ja aikaansaava, katsot rohkeasti tulevaan ja olet valmis auttamaan meitä kilpailuetujen ja kilpailukyvyn kehittämisessä. Liiketoimintamme keskiössä ovat aina ihmiset: asiakkaiden palvelukokemus ja henkilöstömme intohimo asiakaspalvelutyöhön Osuuskaupoissa sekä tytäryhtiöissä luovat onnistumisen edellytyksen tehtävässä onnistumiseen. Ymmärrät mitä laatu merkitsee. Fokuksesi on tuotteesta tunteeseen. Koet tämän hyvänä haasteena omalla matkallasi eteenpäin. Olet valmis haasteisiin ja valmis ottamaan isompaakin vastuuta. Kiinnostaako vielä?

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus hakee ravitsemiskaupan kentän ohjaus -tiimiin ketjupäällikköä ohjaamaan yhdessä valtakunnallisia Rosso ja Trattoria ravintolaketjuja.

Mitä työsi on arjessa:

Tapaat säännöllisesti kasvotusten ja digitaalisia kanavia hyödyntäen ketjujesi toimipaikkojen vetäjiä ja henkilöstöä: sparraten ja valmentaen sekä tavoitteita yhdessä määrittäen. Olet keskeisin toimeenpanija SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksessa ravintolaketjujesi toimipaikkojen uusavauksissa ja uudistuksissa silloin, kun Osuuskauppa/tytäryhtiö on käynnistänyt uudistushankkeen. Olet omien ravintolaketjujesi tuotteen, palvelun ja tuottavuuden paras asiantuntija, hyödyntäen asiantuntijuutesi kehittämisessä ketjuohjaksen kollegoita ja kentän osaajia. Teet hyvää yhteistyötä markkinoinnin ja kehitysteamin kanssa ketjuohjauksessa omien ravintolaketjujesi kehittämisessä ja toimeenpanojen suunnittelussa sekä toteutuksessa. Meillä on hyvä ja innostava strategia liikevaihdon kasvuun, tuottavuuteen ja johtamisen kehittämiseen. Sinun tehtäväsi on toimia omalta osaltasi strategian toimeenpanijana.

Mitä saat tullessasi meille:

Ravitsemiskaupan kentän ohjauksen tiimissämme ja SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksessa on erinomainen eteenpäin vievä yhteishenki ja oikea, aikaansaava tekemisen meininki. Esimiehesi on sitoutunut hyvään johtamiseen ja haluaa edelleen kehittyä esimiehenä. Tiimissämme on tavoitteena ja myös näyttöjä henkilökohtaisen kasvun visiostamme: ”haluamme kasvattaa tulevaisuuden osaajia S-Ryhmän matkailu- ja ravitsemiskauppaan entistä vaativampiin tehtäviin”.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöskentelystä ravintolassa (min 5v.)
  • aktiivista otetta tuottavuuden kehittämisessä sekä yhdessä sovittujen toimintamallien jalkauttamisessa
  • yhteistyökykyä, organisointikykyä ja taitoa priorisoida työtehtäväsi • kykyä ratkoa ongelmia ja hallita kokonaisuuksia
  • päätöksentekokykyä ja valmiutta toimia itsenäisesti
  • matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa • innostavaa persoonaa ja kykyä esiintyä uskottavasti isommallekin joukolle
  • osaat sekä ”manageerata” prosesseja että ”liidata” ihmisiä
  • suhtaudut intohimolla ruokaan ja juomaan unohtamatta bisnestä
  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai laajan monipuolisen esimiestyökokemuksen ravintolabisneksestä
  • hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa.

Plussaa saat ideointikyvystä, ammatillisesti uteliaasta luonteenlaadusta sekä hotelli- ja ravintola-alan laaja-alaisesta näkemyksestä. Lisäksi osoitat kykeneväsi jouhevasti toimimaan alati kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössämme. Olet etsimämme henkilö, jos tuot tiimiimme uusia luovia ratkaisuja ja haluat sekä pystyt osaltasi viemään intohimolla arkeen jo vahvoja uudistumisvaiheessa olevia ravintolaketjuja.

Meistä:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen hotelli- ja ravintola-alaan. Pääset kehittämään ja kehittymään mielenkiintoisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tukenasi on joukko alan ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Sopimukseen kuuluu myös asiallinen korvaus, ison talon hyvät edut sekä mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Asemapaikkasi on Ässäkeskuksen campuksella Suolakivenkadulla Helsingissä. Jos olet jo liekeissä, hakulomakkeen löydät oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy su 29.9.2019 Huomioimme vain hakulinkin kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.9 klo 14:30-15:30 tai 26.9 klo 10 - 11 Juha Lindholm, johtaja, ravitsemiskaupan kentän ohjaus, puhelin 010 76 82849 tai sähköpostitse juha.lindholm@sok.fi

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus vastaa Sokos Hotels -ketjun sekä S-ryhmän ravintolaketjujen valtakunnallisesta markkinoinnista, myynnistä, kehityksestä sekä revenue -toiminnoista. Sokos Hotels on Suomen kattavin ja tutkimusten mukaan myös arvostetuin, luotetuin ja vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Ravintoloita S-ryhmällä on yli 600. Tunnetuimmat ravintolaketjut ovat Rosso, Amarillo, Coffee House, PizzaBuffa, Presso, Frans & Les Femmes ja ABC Restaurant.

sokoshotels.fi
raflaamo.fi
s-card.fi