Ravintolisäasiantuntija lääketehtaalle
Vitabalans Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälinen lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Etsimme tuotehallinnan tiimiimme RAVINTOLISÄASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaan sijaisuus)

vastaamaan ravintolisien, lääkinnällisten laitteiden ja eläinvalmisteiden tuotehallinnasta, pakkausmerkinnöistä ja näihin liittyvistä viranomaisyhteyksistä.

Olet yksi rekisteröinti- ja tuotekehitystiimimme avainhenkilöistä ja toimit tiiviissä yhteistyössä mm. laadunvarmistuksen sekä myynti- ja markkinointiosaston kanssa. Osallistut ravintolisien, lääkinnällisten laitteiden ja eläinrehujen tuotekehitykseen ja tuot niihin oman ammatillisen näkemyksesi. Päävastuunasi ovat sinulle nimetyn kansainvälisen tuoteportfolion hallinta, vaadittavan dokumentaation luominen ja ylläpitäminen, tuotteiden pakkausmerkinnät sekä eri tuotteisiin liittyvän lainsäädännön seuraaminen ja vieminen käytäntöön. Johdat vastuullasi olevia projekteja itsenäisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sisäisten koulutusmateriaalien laatiminen ja tuotekoulutukset uusille tuotteille.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. elintarvike- tai ravitsemustieteestä sekä elintarvikelainsäädännön vahvaa tuntemusta.
  • vähintään 1 vuoden kokemusta elintarvikepakkausten hallinnasta.
  • hyvää kirjallista ja suullista kielitaitoa: vähintään suomi ja englanti.
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektinhallintaan, tarkkaa ja huolellista työotetta.
  • asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

Aiempi kokemus tuotekehitysprojekteista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä yrityksessä sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV sähköpostitse osoitteeseen: recruitment@vitabalans.com otsikolla ”Ravintolisäasiantuntija” .
Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntilupa- ja tuotekehitysjohtaja Marjo Volotinen-Maja p. 03 615 6028 (arkisin klo 9-16), parhaiten tavoitettavissa viikolla 2.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot