(Poistunut julkaisusta)

Ravintolayrittäjä liikenneasemalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Oletko miettinyt yrittäjyyttä yhtenä ura-vaihtoehtona tai onko yrittäjyydestä jo kokemusta? Nyt olisi yrittäjä-henkiselle osaajalle upea mahdollisuus lähteä vetämään juuri remontoidun huoltoaseman ravintolaa. Huoltoasema sijaitsee hyvien yhteyksien varrella.

Etsimme asiakkaallemme osaajaa, joka tulee ottamaan vetovastuun kehä kolmosen varrella sijaitsevan huoltoaseman koko ravintolapuolesta. Kyseisessä huoltoasemassa on kahvila, lounastarjoilu sekä à la carte-puoli. Lounastarjoilu normaalisti päivittäin noin 150-170 hlölle. Huoltoaseman viereen on rakenteilla myös uusi asuntoalue. Aseman sijainti on siis liiketoiminnallisesti erittäin potentiaalinen.

Etsimme yrittäjähenkistä, kuluttajaliiketoiminnan parissa esimiestehtävässä työskennellyttä tiimipelaajaa. Etsimme osaajaa, joka pystyy pitämään langat käsissään myös kiireen keskellä, eikä pelkää laittaa itseään likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Huoltoaseman lounas on alueella tunnettu, joten ravintola-alan työkokemus ja tuntemus katsotaan suureksi eduksi.

Huoltoasemayrittäjän päivittäisiin tehtäviin kuuluvat mm. palvelun laadun varmistaminen, päivittäisen toiminnan ja henkilöstön työskentelyn ohjaaminen sekä tavarantoimittajasuhteiden ylläpito. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumiskykyä, hyviä stressinhallintataitoja, kykyä johtaa toisten työskentelyä sekä kokonaisuuden hallintataitoja.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja paikasta antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Avainsanat: yrittäjyys, huoltoasema, liiketoiminta, ravintola.