(Poistunut julkaisusta)

Ravintolavastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja nautit itsenäisestä työstä, jossa sinulla on kaikki langat käsissäsi?


Etsimme RAVINTOLAVASTAAVAA Lantmännen Oy:n henkilöstöravintolaan Kotkaan.


Me ISS Palveluilla hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Vastaat itsenäisesti pienen henkilöstöravintolan koko toiminnasta. Tilaat raaka-aineet, valmistat päivittäisen noin 50 hengen lounaan ja vitriinituotteet sekä tarvittaessa pienimuotoiset kokous- ja vierastarjoilut. Näiden lisäksi huolehdit lounaan tarjoilusta ja ravintolan puhtaanapidosta. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta, toiminnan suunnittelusta ja raportoinnista. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle tärkeää ja teet tiivistä yhteistyötä asiakasyrityksen kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 6-14, maanantaisin 5.30-14:30 välillä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä  vähintään 3 vuoden ajalta, sopiva alan koulutus sekä vahva näyttö käytännön osaamisestasi. Hallitset ravintola-alan sähköiset järjestelmät, kuten kassa ja tuotannonohjaus (Aromi) tai sinulla on reipasta asennetta opetella niiden käyttämistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä hygieniapassia. Viihdyt tehtävässä, jos olet joustava, luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia tilanteita kohteissamme. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Tule osaksi yritystä, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Kaitainen Puh +358503736790  (ma-pe klo 8-14)


Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/