Ravintolatyöntekijöitä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2021

Haemme asiakkaallemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme avaa uuden kahvila-ravintolan Lapinjärvelle. Tarjontaan kuuluu kahvilatuotteita sekä keittolounasta.

Hakemamme työntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakkaita. 

TOIVOMME SINULTA:

- Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.

- Hygienia- ja anniskelupassia.

- Iloista asiakaspalveluasennetta.

- Pitkäjänteisyyttä aloittavan yrityksen mukana.

Vallitsevan tilanteen vuoksi aloitamme supistetuilla aukioloajoilla ja työvuorot sijoittuvat loppuviikkoon. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa aukioloaikoja mahdollisimman pian.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Elina Heikari 050 588 0017, elina.heikari@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1483488
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Lapinjärvi