(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Oletko vaihtelevasta työstä kiinnostunut tiimipelaaja vailla uusia haasteita? 

Etsimme nyt  iloisia RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ henkilöstöravintoloihin ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseemme Kemi-Tornio alueelle.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Meillä tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu ja kassatyöskentely ravintolassa, avustavat keittiötyöt, kahvilatuotteiden ja salaattien valmistus, Take Away -pisteiden täydennys sekä erilaiset puhtaanapitotehtävät. Työpäivän aikana pääset liikkumaan asiakaskohteessa toimipisteiden välillä myös autolla. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-16 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Edellytämme catering -alan koulutusta ja toivomme, että sinulla on kokemusta ravintolassa työskentelystä. Tehdasympäristön tuntemus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomenkielen taitoa. Hienoa olisi, mikäli selviät tavanomaisissa asiakaspalvelutilanteista tarvittaessa myös englannin ja ruotsin kielellä. Edellytämme ajokorttia ja hygieniapassia. Työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi. Viihdyt meillä, jos sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja pidät joustavasta tiimityöskentelystä.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Hae tehtävään  täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.10.2020 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe  projektipäällikkö Minna Oksanen 0405484367.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.