(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä
Hesburger

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

TARTU HERKULLISEEN TILAISUUTEEN!

Hesburger Seinäjoki Torikeskus etsii ravintolatyöntekijöitä, ravintolapäällikköä ja muita esimiehiä. Ravintolaan tulee laajat aukioloajat ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Etsimämme työntekijä on täysi-ikäinen tai pian täysi-ikäi­nen. Työtunteja on tarjolla vaihtelevia määriä ja tuntimäärät ovat sovittavis­sa.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä val­mius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön. Voit suorittaa meillä myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielen­kiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita sovitulla tuntimäärällä, myös kokoaikaisesti niin halutessasi.

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää.

Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesbur­ger.fi/toihin-hesburgeriin

Hakemukset ja lisätiedot 12.2.2019 mennessä: Kenttäpäällikkö: sanna.niva-nixholm@hesburger.fi, puh. 040 5560 869.