(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme asiakasyrityksillemme loppuvuoden kiireisiin Keski-Pohjanmaan alueelle.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Voit olla kokeneempi konkari tai vasta koulusi päättänyt työelämää aloittava. Ravintola-alan koulutus ja työkokemus katsotaan luonnollisesti eduksesi.

Työvuorot sijoittuvat pääosin viikonloppuihin, joten työ sopii vaikka oman työn tai opiskelun ohelle.

Asiakasyrityksissämme löytyy monenlaisille tekijöille tehtäviä. Voit olla esim. keittiöapulainen, tarjoilija tai kokki. Työ on keikkatyötä mutta joissakin tapauksissa yritys tarvitsee työntekijöitä pidemmälle ajanjaksolle. Etsimme mielellämme sinulle sopivan paikan asiakasyritystemme joukosta. Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi.

Paikat täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 30.11.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puh. 040 685 5200 tai Unflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.