(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Etsimme nyt reippaita ja ammattitaitoisia RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Työtehtäviä on tarjolla niin koko-, kuin osa-aikaisiakin asiakaskohteissamme ympäri pääkaupunkiseutua. Kokemuspohjan mukaan voit työskennellä muun muassa tarjoilijana, kokkina tai erilaisissa keittiöpuolen avustavissa tehtävissä. Työvuorot ovat pääasiassa arkipäivisin päiväsaikaan, mutta tarvittaessa myös ennalta sovitusti viikonloppuisin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja ennen kaikkea aurinkoista palveluasennetta.


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 23.9.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Osassa kohteistamme valittaville työntekijöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ja sen läpäisy on edellytys työnteolle.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.