(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakkaillemme Kokkolan ja Kalajoen alueelle

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset ravintolan vaihtelevat työt asiakaspalvelussa sekä keittiössä. Työt ajoittuvat päivä- ja ilta-aikaan, niin arkisin kuin viikonloppuisin.

Odotamme reipasta, iloisen luonteen omaavaa ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen ja olet innokas oppimaan uutta. Arvostamme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi ja alkoholipassi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.7.2018 oheisen linkin kautta www.uniflex.fi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200.