Ravintolatyöntekijöitä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Palkkaamme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

henkilöstöravintoloihin Tampereella ja Pirkanmaalle.

Keittiön puolella työtehtävät koostuvat raaka-aineiden esikäsittelystä, lisäkkeiden valmistuksesta, kokin avustamisesta sekä astiahuollosta ja keittiön yleisistä puhtaanapitotöistä. Salin puolella vastaat lounaslinjaston esivalmisteluista, lounaspöydän täydennyksestä sekä osallistut jakelulinjaston ja keittiön avustaviin töihin.

Työtehtävät edellyttävät aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/ tai työkokemusta erilaisista ravintola-alan tehtävistä. Sopivana koulutuksena tehtäviin katsotaan catering-alan perustutkinto, catering-alan palveluvastaavan tutkinto tai suurtalouskokin tutkinto. Taitojesi karttuessa voit edetä kokin tai kassatarjoilijan tehtäviin.


Edellytämme sinulta

- Ravintola-alan koulutusta tai hyvää työkokemusta
- Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta
- Kykyä työskennellä kiireen keskellä ja työstää useampaa asiaa samaan aikaan
- Reipasta asennetta ja tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

- Arkipäiviin painottuvan päivätyön
- Vahvan organisaation tuen taaksesi
- Takuutuntisen määräaikaisen työsopimuksen tai työtä omien toiveiden mukaan keikkaluontoisesti


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Katri Kiilo
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
katri.kiilo@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1088432
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere