(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä tapahtumiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Oletko sinä energinen ja rivakka asiakaspalvelija, joka nauttii siitä kun ympärillä tapahtuu? Olisitko kiinnostunut työskentelemään erilaisissa tapahtumissa? Meillä WorkPowerilla olisi etsinnässä ravintolatyöntekijöitä asiakkaallemme erilaisiin tilaisuuksiin. 

Työtehtävä:

Tässä tehtävässä pääset osaksi nopeatempoista työympäristöä, jossa voit työskennellä oman osaamisesi mukaan esimerkiksi tarjoilijana, blokkarina, fastfood-kioskeissa ruoan valmistuksessa, sekä myynnissä ja anniskelun parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin ja työtehtävistä sovitaan aina etukäteen ennen työn alkua. Töitä on osa-aikaisesti, joten työ sopii opiskelijalle, tai henkilölle joka etsii lisätienestiä.

Toivomme hakijalta:

Toivomme työntekijöiltä täsmällisyyttä sekä loistavia asiakaspalvelutaitoja. Osaat toimia tiimissä, eikä hymysi hyydy kiireen keskellä. Olisi myös mahtavaa mikäli työntekijältä löytyy joustoa, sillä työtarjoukset saattavat tulla välillä myös lyhyellä varoajalla. Muut edellytykset kuten hygieniapassi ja anniskelupassi riippuvat suoritettavasta tehtävästä. Katsomme eduksia aikaisemman kokemuksen tarjoilu-, baari- ja asiakaspalvelutehtävistä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olisit mielestäsi juuri tähän työhön sopiva, haluaisimme kuulla sinusta heti! Kerrothan hakemuksessasi kokemuksestasi ja mikä työnkuva sinua eniten kiinnostaisi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Jonna Kanerva

jonna.kanerva@workpower.fi