(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä tapahtumiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme pk-seudulle erilaisiin tapahtumiin ravintolatyöntekijöitä. Työtehtävät voivat vaihdella kokemuksen, osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtehtäviä ovat muun muassa tarjoilu, anniskelu, blokkaus ja pikaruoan valmistus.

Toivomme ravintolatyöntekijöiltä mielellään aiempaa kokemusta vastaavista töistä ja asiakaspalvelukokemusta sekä ripeyttä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja työtehtävät sovitaan aina etukäteen.

Töitä on osa-aikaisesti ja työ sopii opiskelijalle tai henkilölle joka etsii lisätienestiä. Pääasiassa tarjolla iltatöitä sekä viikonloppuvuoroja. Jos työt kiinnostaa, niin jätä meille hakemusta ja kerro mitä töitä etsit sekä mitä osaat. Otamme sinuun yhteyttä työvuorojen suhteen.

Avainsanat: ravintola, horeca, tapahtuma, lisätyö, tarjoilija, blokkari, kassa

Lisätietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452