Ravintolatyöntekijöitä Tahkolle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Anna Tahkovuoren valloittaa!

Tahko on Suomen aktiivisin matkailukeskus josta löytyy luonnollisen täydellistä tekemistä sekä aktiivisille seikkailijoille, että leppoisille nautiskelijoille. Kirsikkana kakun päällä on Tahkovuoren sijainti. Mualiman navasta eli Kuopiosta matkustat Tahkolle alle tunnissa!

Etsimme nyt useita ravintolatyöntekijöitä toteuttamaan ikimuistoisia elämyksiä Tahkovuoren alueelle!

Perheyhtiö PNT Active Oy operoi Tahkon keskustassa sijaitsevaa Piazza viihdekeskusta, Mosquito ravintolaa, Ukko Hotellia sekä Golden Resort Huviloita. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kaikkiin PNT:n kohteisiin.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisia työmahdollisuuksia sinua eniten kiinnostavissa työtehtävissä. Voit työskennellä niin kokkina, tarjoilijana, blokkarina, baarityöntekijänä tai vaikka näiden kaikkien yhdistelmänä. Töitä on tarjolla niin lyhyemmiksi, kuin pidemmiksi pätkiksi ja tarvittaessa avustamme sinua majapaikan löytämisestä läheltä työpaikkaa. Työsuhteesi Eezy:n kanssa voi jatkua myös talvikauden jälkeen niin haluttessasi. 

***

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla alan kokenut konkari tai vasta alalle opiskeleva tulevaisuuden tähti. Työhalun ja reippaan asenteen lisäksi toivomme seuraavia asioita:

  • Hygieniapassia
  • Valmiutta sitoutua työhön
  • Paineensietokykyä
  • Anniskelupassi jos haluat työllistyä baarinpuolen työtehtäviin

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 03.10.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
050 351 8774
juho.naumanen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot