(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä Tahkolle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Tahkon sesonki on alkamaisillaan ja etsimme sesonkiin reippaita, ripeitä sekä asiakaspalveluhenkisiä ravintolatyöntekijöitä!

Töitä on tarjolla kokille, tarjoilijoille ja baarimikoille. Työtehtävät sekä työnkesto määrittyvät työntekijän osaamisen, kokemuksen ja käytettävyyden mukaan. Tarjolla on eripituisia työsuhteita, kuten yksittäisiä keikkoja ja kokoaikaisia. Tarvittaessa voimme järjestellä majoitusta. 

Kokin työstä: Työt alkavat heti tai marraskuussa. Töitä on täydet tunnit ja työsuhteen kesto huhtikuun puoleen väliin saakka. Edullinen majoitus sovittavissa, jos sinulla siihen tarve. Tes:n mukainen palkka tai tarvittaessa sopimuspalkka. Tähän kannattaa hakea mukaan!

----------

Mitä odotamme hakijalta:

- Alan koulutusta ja/tai kokemusta

- Kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan

- Hygienia- ja anniskelupassia 

Lisäksi aurinkoinen asiakaspalveluasenne on aina plussaa!

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme työntekijöille omaan käytettävyyteen pohjautuen joko määräaikaisen työsuhteen, jossa työn aloitus heti tai sop. mukaan tai joustavan keikkaluontoisen työsuhteen. Arvioitu sesongin kesto on marraskuusta huhtikuun puoliväliin. 

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus: TES mukaan

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Päivi Wilska
Asiakkuuspäällikkö Horeca
Eezy Henkilöstöpalvelut
0400 552 985
paivi.wilska@eezy.fi

www.eezy.fi
www.eezygroup.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy Group:ista: www.eezygroup.fi