Ravintolatyöntekijöitä Tahkolle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Etsimme Tahkolle reippaita, ripeitä sekä asiakaspalveluhenkisiä ravintolatyöntekijöitä kuten blokkareita, tarjoilijoita, baarimikkoja sekä keittiötyöntekijöitä. Työtehtävät määrittyvät työntekijän osaamisen, kokemuksen sekä kiinnostuksen mukaan.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Hakijoilta toivomme alan koulutusta ja/tai kokemusta sekä kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan sekä voimassa olevia hygienia- ja anniskelupasseja. Lisäksi aurinkoinen asiakaspalveluasenne on aina plussaa!

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme joustavan keikkaluontoisen työsuhteen Smile henkilöstöpalveluiden alaisuudessa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille sekä muille lisäansioita etsiville hakijoille. Työt sijoittuvat talvensesonkiin ja työvuorot ovat ilta-ja viikonloppupainotteisia. Talvikaudella tarvetta kuitenkin myös satunnaisiin päivävuoroihin.

Palkkaus: TES mukaan

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kinnunen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 0106
venla.kinnunen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1184046
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Nilsiä