(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä, Siipiravintola Hook (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme heille Helsinkiin ammattitaitoisia ja reippaita

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Etsimme sekä salin, että keittiön puolelle aktiivisia ravintolatyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta ja toimivat tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Tarjolla on paikkoja sekä tarjoilijoille, kokeille että esimiestason työntekijöille. Kerrothan siis hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ravintolamaailmasta sekä hygieniapassi. Lisäksi olet taitava tiimipeluri. Työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokoaikaisiin ja alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilmoitathan miten olet itse käytettävissä. Tarjolla on myös extravuoroja esim. opiskelijoille!

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan alla olevan linkin kautta! Palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä rekrytoinnissa avustavalta HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=161 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.