(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä, Salo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Salossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijöitä.


Oletko vasta valmistunut tai jo työkokemusta kerryttänyt kokki, tarjoilija tai muu ravintola-alan ammattilainen? Haemme asiakaspalveluhenkisiä ravintola-alan työntekijöitä täydentämään asiakasyrityksemme tiimiä.

Kokkina olet sitoutunut siihen, että keittiöstäsi lähtee vain ensiluokkaisia ruoka-annoksia ja kannattavan keittiötoiminnan toteuttaminen on sinulle keittiötyön perusta.

Tarjoilijana sinulla on pelisilmää ja tilannetajua salin puolen asiakaspalvelussa. Ammattitaidollasi pystyt tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman, asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokemuksen.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, osa-aikaisesti ja keikkaluonteisesti (esim. sijaisuuksia).

Tarjolla on sekä aamu-, että iltavuoroja, niin arkisin kuin viikonloppuisin.

Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin käytettävyydestäsi; milloin voisit aloittaa,

mihin asti olet käytettävissä, millaisissa vuoroissa haluaisit

työskennellä ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.