(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä, Rax Buffet Mikkeli
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Rax Buffetit sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa. Rax on perheravintola, jossa voi syödä vaivattomasti ja edullisesti.

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Oletko jo kerryttänyt näyttöjä itsenäisestä ravintola-alan työskentelystä? Olisiko sinussa ainesta pyörittämään työvuorossasi jopa kokonaista ravintolaa?

Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, saatat etsimämme henkilö! Haemme upouuteen, keväällä kauppakeskus Akseliin avattavaan Rax Buffet Mikkeliin avaustiimiä, jolta löytyy meiltä tarvittavaa


RAX FACTORIA


Mitä pääset meillä tekemään

Rax Buffetin työntekijänä pääset sukeltamaan ravintola-alaan erittäin monipuolisesti, sillä vastuullasi on koko ravintolasta huolehtiminen. Meillä kaikki työntekijät tekevät kaikkea: asiakaspalvelua, pitsojen ja salaattien valmistusta sekä huolehtivat ravintolan yleisilmeestä. Meillä saat erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi ravintola-alalta sekä myös ponnahduslaudan työelämään.


Menestyksen resepti

Rax Buffetin ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista. Hyppysellinen kokemusta maustaa keitoksen mukavasti, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön. Ripaus hullunrohkeutta sekä lusikallinen itsevarmuutta korvaa puutteen loistavasti! Salainen ainesosa, Rax Factor, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa. Hygienia- ja anniskelupassi ovat kirsikkana kakun päällä, mutta tarvittaessa suoritettavissa myös myöhemmin. Tämä työ edellyttää myös täysi-ikäisyyttä.


Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan uuteen tiimiin. Toisin sanoen pääset mukaan huikeaan työporukkaan ja haastavaan, mutta palkitsevaan työhön. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Raxin kattava perehdytysohjelma antaa Sinulle hyvät eväät menestyä työssäsi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtuntien määrän voimme sopia sinulle oman elämäntilanteesi mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon pystyisit meillä työskentelemään.


Kiinnostuitko?

Mikäli sinut on kyllästetty kaipaamallamme Rax Factorilla, haluamme kuulla sinusta heti! Lähetä meille siis hakemuksesi viimeistään 1.3.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jenni Mattsson osoitteesta jenni.mattsson@restel.fi.