(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä PowerParkiin 2020
PowerPark

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Missä voit ajaa kartingia MM-tasoisella ulkoradalla, kieppua toinen toistaan hurjemmissa huvipuistolaitteissa, shoppailla kauppakadulla, maistella suolaisia ja makeita herkkuja, katsella 5D elokuvia, seikkailla Röllin kotikonnuilla ja lopulta kömpiä nukkumaan vaikka oikeaan puumajaan tai villin lännen vankkuriin? No PowerParkissa tietenkin!!

Lakeuksien monipuolisin matkailukeskittymä etsii kokkeja ja tarjoilijoita kaudelle 2020.

PowerParkista löytyy useita eri ravintoloita, monenlaiseen makuun. Alueelta löytyy mm. kaksi a la carte ravintolaa, pihviravintola, tex mex ravintola, bizzabuffet, hampurilaisravintola sekä useita pienempiä snägäreitä. PowerParkissa järjestetään kesän aikana monia erilaisia tapahtumia ja työssäsi pääset toteuttamaan niin pienempiä vip-tilaisuuksia kuin satojen ruokailijoiden messulounaita. Näin vaihtelevaa ja monipuolista työympäristöä et löydä muualta!

Etsimme ravintoloihimme innostuneita, ammattitaitoisia keittiön konkareita tai oppimishaluisia aloittelijoita sekä keittiöön kokkaamaan että salin puolelle tarjoilijoiksi. Toivomme sinulta ripeää ja rempseää asennetta, keittiössä on kiire, mutta huumori kukkii ja tiiviillä yhteistyöllä loihdimme maistuvia elämyksiä kaikille asiakkaillemme. Salin puolella työskenteleviltä tarjoilijoilta toivomme hyvää kielitaitoa ja iloista asiakaspalveluasennetta. Ravintolamaailmasta löytyy työtä myös alle 18-vuotiaille, kunhan sinulla on innokas ja työtäpelkäämätön asenne. Ravintola-alan koulutus tai alan opiskelu katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan matkailun ja hyvän ruoan maailmaan. Työssäsi kohtaat päivittäin uusia ihmisiä kansainvälisestikin arvostetussa matkailukohteessa. Saat uusia, kaikenikäisiä ystäviä ja arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Pääset myös nauttimaan monista hyvistä henkilökuntaeduista, joiden verkosto käsittää myös muita Suomen huvi- ja teemapuistoja. 


Haemme työntekijöitä seuraaviin ravintola-alan työtehtäviin:


  • Aamupalahoitaja
  • Kokki
  • Pikaruokatyöntekijä
  • Tarjoilija


Tutustu tarkemmin työnkuvauksiin ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa  www.powerpark.fi/info/rekrytointi. Valmistaudu elämäsi vauhdikkaimpaan kesään! Haku päättyy 29.2.2020.


Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Työhaastettelut pyritään pitämään viikon 10 aikana. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.