(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä PK-seudun Subway-ravintoloihin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Etsimme täysi-ikäisiä työntekijöitä Subway-ravintoloihin Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen. Tarjolla on ensisijaisesti kokoaikaisia vakituisia työsuhteita, mutta mikäli osa-aikaisuus sopii sinulle paremmin, otamme tämän huomioon. Liity mukaan kasvavaan Subway-perheeseen!

TYÖTEHTÄVÄT:

-Leivän ja ruuan valmistus Subway®-konseptin mukaisesti
-Asiakaspalvelu
-Kassanhoito
-Päivittäiset ja viikoittaiset siivoustoimet
-Kuormien purku ja kuormakirjojen tarkistus

Mitä odotamme sinulta?


Odotamme että olet iloinen, reipas ja oma-aloitteinen. Pieni kiire ei myöskään saa hymyäsi hyytymään.

Uusien ihmisten kohtaaminen ja asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja mieluista.

Osaat toimia suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Omaat riittävän suomen kielen taidon toimiaksesi asiakaspalvelutehtävissä.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:


Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta lopulta oikeanlainen iloinen ja reipas asenne ratkaisee. Et siis tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä sinulle opetetaan kaikki tarvittava ja jopa enemmän.

Työ vaatii hygieniapassin, mutta kurssin voi suorittaa työn aloittamisen jälkeen.

Lisätiedot ja hakeminen


Hakemuksia käydään läpi hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten hae tehtävää osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ravintolatyöntekijöitä PK-seudun Subway-ravintoloihin. Tulet työllistymään kauttamme asiakasyrityksemme palvelukseen. Kerro hieman itsestäsi ja liitä myös mukaan CV:si. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava konsultti Jani Nylund, jani.nylund@temp-team.fi, Puh: +358 40 572 4329.