(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Oletko keittiön rautainen ammattilainen tai vielä urasi alkuvaiheilla oleva ravintola-alan työntekijä? Hyvä, jatka lukemista!

Haemme nyt useampaa osa-aikaista ja kokoaikaista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Helsingin ja Vantaan alueelle.

Etsimme asiakkaallemme päiväkoteihin ja kouluihin osaavia ja ripeitä ravintolatyöntekijöitä keittiön erinäisiin avustaviin tehtäviin. Työ sisältää linjaston täyttämistä, astiahuoltoa, apukokin töitä ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Työ on halutessasi vakituinen tai osa-aikainen ja sijoittuu arkeen ma-pe klo 6-16 välille. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne ja tunnollinen työote sekä hygieniapassi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sujuvan ruokailupalvelun toteuttamisessa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, saat tehtävässä mahtavan tiimin tueksesi!

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 26.1.2020. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi