(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä Lappeenrantaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo ja erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko kerryttää työkokemusta ravintola-alan monipuolisissa tehtävissä?

Haemme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin asiakkaallemme Lappeenrantaan.

Etsimme nyt osaavia ja ripeitä keittiöapulaisia sekä kokkeja. Työt tehdään pääasiassa asiakkaamme henkilöstöravintolassa, jossa työvuoroja on tarjolla arkisin klo 6-18 välillä. Personalhusetilla sinulla on mahdollisuus tehdä ravintola-alan töitä elämäntilanteesi mukaan!

Työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta ravintolakeittiöstä. Erityisesti kokemus henkilöstö- tai lounasravintoloista on eduksesi. Tärkeintä meille ja asiakkaallemme on erinomainen asiakaspalveluasenne sekä tunnollinen ja tekevä työote. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja kestät hyvin kiireistäkin työympäristöä.

Edellytämme sinulta hygieniapassin sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset myös suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2019. Kerro hakemuksellasi, millaista työtä pääasiassa etsit ja kuinka paljon työvuoroja sinun olisi mahdollista tehdä. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi