Ravintolatyöntekijöitä Lahden Golfille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ LAHDEN GOLFILLE

Vuonna 1959 perustettu Lahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut maamme golfkartalle lukuisia huippupelaajia. Takkulassa vuodesta 1986 toiminut LG tekee koko ajan mittavaa juniorityötä tulevien huippujen kasvattamiseksi.

Mestari-kentän links-tyyppinen etuysi ja metsämaisemassa pelattava takaysi tarjoavat monipuolisia haasteita kaikentasoisille pelaajille. "Pay and play" -periaatteella toimivalla 9-reikäisellä Kisälli-kentällä pääsee tutustumaan golfiin jopa ilman Green Cardia.

Mottona Takkulassa pelaamiselle on: "Unohda huolet - nauti pelaamisesta".

---------- 

Mitä etsimme

Haemme asiakkaamme ammattitaitoisen joukon vahvistukseksi asiakaspalvelun huippuosaajia. Etsimämme henkilöt ovat aurinkoisella asenteella varustettuja ravintola-alan osaajia, joilta hoituu työskentely joko salissa tai keittiössä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo kerännyt kokemusta ravintola-alalta sekä koet, että sinulle asiakastyytyväisyys on lähellä sydäntä! Olet luonteva asiakkaiden kanssa eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Olet joustava ja ymärrät, että sää sekä tapahtumat vaikuttavat kenttien aukioloaikoihin.

---------- 

Mitä odotamme

Arvostamme työnhakijoiden aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Hakijalla tulee olla kokemusta monipuolisista ravintola-alan työtehtävistä, sekä joustavuutta työajoissa. Vastaavanhoitajan pätevyydet sekä golf-tuntemus ovat eduksi.

Odotamme työnhakijoilta:

- alan koulutusta ja/tai työkokemusta

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- joustavuutta

- hygienia- ja anniskelupassia

- valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin

---------- 

Mitä tarjoamme

Tässä tehtävässä pääset osaksi mahtavaa työporukkaa sekä keskelle iloisia asiakkaita.

Alustavat tuntimäärät ovat n. 60-80h/3vk, mutta tuntimäärät tulevat tarkentumaan tapahtumakalenterin täyttyessä.

Työt alkaa sopimuksen mukaan ja kestävät kesän yli.

Palkkaus noudattaa matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

---------- 

Hae pian

Rekrytointia hoitaa Eezy Lahden toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473198
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti