(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä kesätöihin Vaasaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Onko sinulla kokemusta tarjoilusta tai keittiö- ja baarityöstä? Onko haussa elämäsi kesätyö? Mikäli vastauksesi oli kyllä, haluamme kuulla sinusta heti!

Oletko ravintola-alan rautainen osaaja tai kenties opiskelet alaa? Tunnetko drinkkien salat? Miltä kuulostaa elämäsi raflkesä? Haemme nyt ravintola-alan kesätyöntekijöitä monipuolisiin tarjoilu-, baari ja keittiötehtäviin!

Toivomme sinulta aurinkoista ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Etsimme tekijätyyppejä, jotka ovat valmiita sitoutumaan tehtävään koko kesän ajaksi. Osaamisesi pohjana on ravintola-alan koulutus tai jo karttunut kokemus. Tarvittaessa tarjoamme sinulle Raflateam-koulutuksen. Eduksi katsotaan hygienia- tai anniskelupassi, mutta molempi parempi. Taidat sujuvasti niin suomen, kuin ruotsin kielen. Tilanteen tullessa pystyt palvelemaan myös englanniksi.

Työ on keikkaluontoista tai osa-aikaista. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille.

Mikäli kiinnostuit, sinulta löytyy taskustasi kokemusta tarjoilusta, keittiö- tai baarityöstä tai palo alalle, haluamme kuulla sinusta heti! Jätä meille hakemuksesi ja ota askel kohti elämäsi kesätyötä!

Lisätetoja puhelimitse ma-pe 10-11 ja ma-to 15-16.