(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä keikkatyöhön Säkylään
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Liity Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia. Tarjoillaan itse tehtyä, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja rikos-seuraamuslaitoksissa.

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ joiden reviiri yltää keittiöstä salin puolelle. Tässä tehtävässä työskentelet salin puolella sekä tarjoilijana erilaisissa tilaisuuksissa, ruoanvalmistuksessa sekä tiskissä. Varmistat että ruoat ovat asianmukaisesti ja houkuttelevasti esillä, ruokahetken palvelu pelaa ja lautaset täyttyvät ja tyhjentyvät ilman kummempia kommervenkkejä. Tarvitset työssä paitsi aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, myös ystävällistä, mutta napakkaa asiakaspalveluotetta ja erinomaisia organisointitaitoja sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä osa toimipisteistä ei sijaitse joukkoliikenteen reittien varrella. Työskentelykielenä Leijona Cateringin keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on keikkatyötä Leijona Cateringin varuskuntaravintolassa. Työvuorot sijoittuvat kahteen vuoroon, maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana olet työhön tarvittaessa kutsuttava, mutta tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan herkullisia ruokahetkiä, hae laumaamme nyt!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus