(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä (Jyväskylä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Asiakkaamme on menestyvä ja suosittu ravintolaketju, joka avaa uuden ravintolan Jyväskylään syksyllä. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia ja työstään kiinnostuneita

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

kaikkiin ravintolan tehtäviin.

Etsimämme henkilöt nauttivat asiakaspalvelusta, toimivat hyvin paineen alla ja antavat oman panoksensa hyvään työilmapiiriin. Tarjolla on niin kokin ja tarjoilijan kuin päällikkötasonkin tehtäviä, joten ilmoitathan hakemuksessasi missä tehtävässä olet erityisesti kiinnostunut työskentelemään.

Toivomme hakijoilta alan kokemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työntekoon. Palkkaus on tehtävästä riippuen TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat olla mukana luomassa uutta suosikkiravintolaa Jyväskylään, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera jo tänään! Lisätietoja saa HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.