(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä ja kokkeja uuteen Social Burgerjointiin, Vaasa
The Social Burger Joint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Social Burgerjoint avaa ovensa syksyllä Vaasassa! Etsimme nyt ravintolatyöntekijöitä ja kokkeja Burgerhood-yhteisöön. Tarjolla kokoaikaisia/vakituisia sekä opiskelijoille sopivia osa-aikaisia työsopimuksia.

Tule mukaan luomaan KUKOISTAVA Burgerhood-yhteisö yhdessä kivojen työkavereiden kanssa!

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola.

Koetko omaksesi sanat ILOINEN, AHKERA, TIIMIPELAAJA? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella, hymyillen? Löytyykö sinulta jonkinverran kokemusta kokintöistä tai ravintola-alalta?

JOS VASTASIT KYLLÄ edes osaan yllä olevista kysymyksistä HAE MEILLE TÖIHIN! Työt alkaa heti kun löytyy oikeat BURGERJOINT-tekijät!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina. Työsuhde solmitaan joko Social Burgerjointin tai Baronan kanssa, työsopimuksen tyypistä riippuen.

”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä.