(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä HOK-Elannon ravintoloihin
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Kun syksy syleilee kaupunkia ja tekisi mieli käpertyä kotisohvalle pehmeän torkkupeiton syleilyyn tunnelmoimaan kynttilän valossa, niin ravintola-alallapa onkin sadonkorjuun aika! Jätä siis sienimetsät väliin, kumpparit eteiseen ja suuntaa tienaamaan massii taskut pullolleen!

Etsimme syksylle ja pikkujoulusesonkiin työntekijöitä HOK-ELANNON ravintoloihin monipuolisiin työtehtäviin Espoon, Helsingin ja Vantaan alueille. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, monipuolisen valikoiman työpaikkoja, mahdollisuuden nähdä ja kokea uusia asioita sekä tietenkin iloiset ja tsemppaavat työkaverit!

Meillä on myös mahdollisuus valmentaa sinusta asiakaspalvelun tähti Raflateam -valmennuksemme kautta eli halusi työskennellä ravintolassa ratkaisee, ei osaaminen!

Noin 90 eri HOK-Elannon ravintolan miljööt ulottuvat italialaisesta tunnelmallisesta keittiöstä jopa Show & Dinnerin suuriin makuelämyksiin. Työtunteja on tarjolla monipuolisesti ja tämän takia työ soveltuukin hyvin sekä opiskeluiden oheen ilta- ja viikonlopputyöksi, että täysiä tunteja etsivälle työnhakijalle. Kovin sesonki on syyskuusta joulukuun loppuun. Arvostamme joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee!

Tehtävien luonteet riippuvat ravintolasta sekä työtehtävästä ja lisätietoa näistä saat Baronan rekrytoijalta.

Haemme À LA CARTE -TARJOILIJOITA,

joilta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta: hallitset oman aseman hoitamisen ja tarjoilun tekniikan, juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaampina iltoina.

Haemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ,

joilla on asennetta ja intoa työskentelyyn erilaisissa ympyröissä ja jonkin verran baariosaamista. Viihdyt erinomaisesti musiikin jytkeessä tai vilkkaassa pubiympäristössä. Nautit asiakaspalvelusta ja loistat drinkkien tekijänä kuin diskopallo konsanaan. Baarityöntekijöiltä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Haemme À LA CARTE -KOKKEJA,

Haussa on tyyppejä, joilta löytyy tutkinto keittiöpuolelta ja mieluiten myös aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Haemme myös SALI-, BAARI- JA KEITTIÖAPULAISIA,

Jos olet tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia ja sinulta löytyy jo vähän kokemusta ravintola-alalta tai jos alan opinnot ovat vielä kesken, pärjäät todella hyvin apulaisen työtehtävässä. Meillä on myös Raflateam -valmennus jossa opit perustaidot ja voit hypätä suoraan sali- ja baariapulaiseksi ja sitä kautta etenet ravintola-alan ammattilaiseksi. Käy kurkkaamassa Raflateamista: https://insights.barona.fi/raflateam

Jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

Ennen töiden aloitusta sinulla tulee olla hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

PS.

Liitäthän hakemukseesi cv:n ja työ-ja opiskelutodistukset, niin niitä ei sitten enää tarvitse tapaamisessa kopioida ;)

Lisätiedot Keittiö: riikka.heinonen@barona.fi Sali: anne.juusola@barona.fi