(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijöitä HOK-Elannon ravintoloihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme syksylle ja pikkujoulusesonkiin osaavia tekijöitä HOK-ELANNON ravintoloihin monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, mahdollisuuden nähdä ja kokea uusia asioita sekä tietenkin iloiset ja tsemppaavat työkaverit rinnallesi.

Noin 90 eri HOK-Elannon ravintolan miljööt ulottuvat italialaisesta tunnelmallisesta keittiöstä jopa Show & Dinnerin suuriin makuelämyksiin. Työtunteja on tarjolla monipuolisesti ja tämän takia työ soveltuukin hyvin sekä opiskeluiden oheen että suurempia tunteja etsivälle työnhakijalle.

Tehtävien luonteet riippuvat ravintolasta sekä työtehtävästä ja lisätietoa näistä saat Opteamin rekrytoijalta.

Haemme À LA CARTE -TARJOILIJOITA, joilta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta ravintolamaailmasta: hallitset oman aseman hoitamisen ja tarjoilun tekniikan, juomatuntemuksesi on vähintään perustasoa ja pysyt vauhdissa mukana myös vilkkaampina iltoina.

Haemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ, joilla on asennetta ja intoa työskentelyyn erilaisissa ympyröissä ja jonkin verran baariosaamista. Viihdyt erinomaisesti musiikin jytkeessä tai vilkkaassa pubiympäristössä. Nautit asiakaspalvelusta ja loistat drinkkien tekijänä kuin diskopallo konsanaan. Baarityöntekijöiltä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Haemme À LA CARTE -KOKKEJA, Haussa on tyyppejä, joilta löytyy tutkinto keittiöpuolelta ja mieluiten myös aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Haemme myös SALI-, BAARI- JA KEITTIÖAPULAISIA, Jos olet tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia ja sinulta löytyy jo vähän kokemusta ravintola-alalta tai jos alan opinnot ovat vielä kesken, pärjäät hyvin apulaisen työtehtävässä. Arvostamme joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee tässä tehtävässä.

Jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi